Advent č.2

Tak jsme zůstali doma a čekáme. Čekáme, než nám shoří další adventní svíčka. Než nám povyroste vánoční hvězda.

Než se nakoupěj vánoční dárky – nejlépe samy, a upeče cukroví – taky ideálně samo. Než naprší a uschne, nebo nasněží a uschne. My jsme každopádně v klidu.

Fotíme si umělecké fotky. A kdyby vám přišly nějaký ponurý, tak buďte rádi, že vám Pražačka nevyfotila to, co se musí učit, to byste teprv koukali.

EVA=NOPAT-C*WACCNOPAT=Ebit(1-t)-C*WACC

Třeba tohle, jo. Pražák ví, kdo je to Pat. Ale nechybí tam Mat? A co si asi řekne Mat, když má místo Pata No-Pata?

Tak jsme to Pražačce aspoň zpříjemnili orchidejí do sbírky. Vzhledem k tomu, že nám ty dvě orchideje z minulého týdne zatím nechcíply, můžeme se jistě považovat za úspěšné pěstitele. A úspěšný pěstitel potřebuje samozřejmě kvalitní nářadí.

Nemyslete si, že nám od toho adventního čekání zatím zrezly nůžky. Tyhle jsou totiž čokoládový. I takový věci se dají na předvánočních trzích najít…

Tak se mějte hezky. Pražačka se jde totiž zase učit. Až se to ale naučí, můžete se těšit na… no, na všechno!

A pozdravujte Mikuláše, až k vám  příjde.

 

Zpět na hlavní stránku

1 komentář: „Advent č.2

  1. Když tak vnímám adventní čas, blížícího se Mikuláše a narození Ježíška – je mi těch marxistů a ateistů a kdoví čeho ničeho vyznavačů upřímně líto….
    My se těšíme na Ježíška a jako malé děti i na Mikuláše. Sledujeme adventní koncerty, zapalujeme postupně svíčky – je to báječné a hlavně lidé zase (alespoň na čas) jsou nějak hodnější….
    A proto vám kvete taková pěkná orchidej.
    Mějte se moc fajn a radujte se !
    J+J

    To se mi líbí

Napsat komentář